Kalender

Alle evenementen

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Hardloopevenement: Run your heart out!

11 mei 2019

Ben jij erbij? Noteer zaterdag 11 mei maar alvast goed in je agenda. Om jou te helpen met de perfecte voorbereiding organiseert Marathonworld met Activations een exclusief hardloopevent: Run your heart out! Hét evenement dat je niet mag missen in aanloop naar jouw marathon.

Aangezien jij meegaat met één van onze marathonreizen bieden we jou de kans om deel te nemen aan dit unieke event. Een uitgelezen kans om kennis te maken met mede hardlopers, onderling tips uit te wisselen en je ervaringen te delen. Maar er is meer…

Tijdens dit event zullen verschillende gastsprekers aanwezig zijn, waaronder Jeroen van den Nieuwelaar. Daarnaast nodigen wij nog een bekende spreker uit die je écht niet wilt missen, maar dat blijft nog even geheim. Benieuwd welke gastspreker er komt? Stay tuned!

Aansluitend wordt een hardloopclinic verzorgd waarbij je allerlei handige tips en tricks krijgt om het beste uit jouw hardloopprestatie te halen. Uiteraard nemen wij onze unieke en gepersonaliseerde shirts mee (bedrukking volgt later), zodat je deze kunt passen om zeker te zijn van de juiste maat.

Klik hier voor meer informatie!

Gegevens

Datum:
11 mei 2019

Locatie

Atletiek de Keien
Sportlaan 2
Uden, 5404NM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let's keep in touch!

Klik hier!