Zaterdag 11 mei | run your heart out!

Ondertussen zal je al flink aan het trainen zijn, maar om jou te helpen met de perfecte voorbereiding organiseren wij met Activations een exclusief hardloopevenement: Run your heart out!

Dit unieke event biedt jou de kans om andere deelnemers te ontmoeten, vragen te stellen, tips uit te wisselen en natuurlijk ons mega toffe nieuwe shirt te passen. Maar er is meer, want deze middag hebben wij twee gastsprekers met aansluitend een masterclass hartslagtraining!

Heb jij je al aangemeld, maar wil je supporter mee? Of wil jij je nog aanmelden? Meld je dan gauw op via onze website! We hebben nog maar 24 plekken over, dus wees er snel bij. VOL = VOL

Uiteraard nemen wij onze unieke en gepersonaliseerde shirts mee (bedrukking volgt later), zodat je deze kunt passen om zeker te zijn van de juiste maat.

Introductie gastsprekers

Jeroen van den Nieuwelaar

Jeroen is eigenaar van Activations. Hij is leefstijlcoach en leert sporters hoe ze door middel van efficiënte training, gezonde voeding en mentale coaching optimaal presteren. Zijn passie is gemotiveerde, recreatieve hardlopers te coachen naar succesvolle deelname aan hardloopevenementen.

De lezing over de kansen die hartslagmeting biedt met aansluitend een masterclass op hartslagtraining waarin op laagdrempelige manier wordt gewerkt met de hartslagmeter. Resultaat: deelnemers krijgen inzicht in mogelijkheden en hebben een inschatting van hun eigen hartslagzones.

 

Dennis Licht

Dennis is meervoudig Nederlands Kampioen (13 x goud) op verschillende disciplines van de atletiekbaan tot in het veld. Hij nam deel aan diverse Europese- en Wereldkampioenschappen Atletiek met één van de hoogtepunten o.a. deelname aan het WK Atletiek in 2015. Met zijn

persoonlijk record van 13:23.00 op de 5000 meter behoort hij tot de beste Nederlandse atleten aller-tijden.

De ex-topatleet en sportmarketeer is eigenaar van zijn eigen bedrijf (Dennis Licht | Running, Coaching & Adviezen). Als Running Coach geeft hij personal training aan particulieren en organiseert hij businessrunning- en vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven. Daarnaast is hij Co-Commentator Loopsport bij Omroep Gelderland, Ambassadeur voor de Midwintermarathon en ASICS Frontrunner.

Programma

12.15 uur Ontvangst
12.30 uur Start Marathonworld
13.00 uur Lezing Dennis Licht
14.00 uur Pauze
14.30 uur Lezing Jeroen van den Nieuwelaar
15.15 uur Masterclass hartslagtraining door Jeroen van den Nieuwelaar
16.00 uur Einde event

Tijdens de pauze en na het event heb je de gelegenheid om onze nieuwe toffe design shirts te passen!

Voor de masterclass hartslagtraining raden wij je aan om een hartslagmeter mee te nemen en je sportspullen! Wij gaan op de baan de hartslagtraining doen. Heb je zelf geen hartslagmeter in bezit, vraag dan eventueel je vrienden of familie. Zonder hartslagmeter kan je overigens wel deelnemen, maar het is natuurlijk het meest waardevol als je de kracht van hartslagmeting kunt ervaren.

Meld je snel aan via deze link, want dit evenement wil je namelijk niet missen!


Let's keep in touch!

Klik hier!