Zaterdag 11 mei | run your heart out!

Ben jij erbij? Noteer zaterdag 11 mei maar alvast goed in je agenda. Om jou te helpen met de perfecte voorbereiding organiseert Marathonworld met Activations een exclusief hardloopevent: Run your heart out!

Hét evenement dat je niet mag missen in aanloop naar jouw marathon.

Aangezien jij meegaat met één van onze marathonreizen bieden we jou de kans om deel te nemen aan dit unieke event. Een uitgelezen kans om kennis te maken met mede hardlopers, onderling tips uit te wisselen en je ervaringen te delen. Maar er is meer…

Tijdens dit event zullen verschillende gastsprekers aanwezig zijn, waaronder Jeroen van den Nieuwelaar. Daarnaast nodigen wij nog een bekende spreker uit die je écht niet wilt missen, maar dat blijft nog even geheim. Benieuwd welke gastspreker er komt? Stay tuned!

Aansluitend wordt een hardloopclinic verzorgd waarbij je allerlei handige tips en tricks krijgt om het beste uit jouw hardloopprestatie te halen. Uiteraard nemen wij onze unieke en gepersonaliseerde shirts mee (bedrukking volgt later), zodat je deze kunt passen om zeker te zijn van de juiste maat.

Introductie gastsprekers

Jeroen van den Nieuwelaar
Jeroen is eigenaar van Activations en organiseert samen met Marathonworld dit event. Hij is leefstijlcoach en leert sporters hoe ze door middel van training, voeding en mentale coaching optimaal presteren. Zijn passies zijn duursport, training en gezondheid. Op 11 mei vertelt hij jou alles over het hardlopen op hartslag!

 

Meld je snel aan via deze link, want dit evenement wil je namelijk niet missen! Meer informatie volgt.


avatar

Let's keep in touch!

Klik hier!