Marathonworld

Meet our team

Run @ Marathonworld!

Sinds 1986 zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van marathonreizen over de gehele wereld. Marathonworld bestaat uit een deskundig team van reisspecialisten die bekend zijn met het organiseren van (halve) marathonreizen. Tevens stellen wij de reizen met de grootste zorg samen door samen te werken met betrouwbare luchtvaartmaatschappijen en hoteliers en zijn wij aangesloten bij SGR, ANVR en het calamiteitenfonds. Wij werken samen met bekende partners in de marathonwereld. Wij zullen jou gezamenlijk begeleiden om jouw doel te behalen: de finish van de (halve) marathon! Graag stellen wij het team van Marathonworld aan jou voor.

A
 Meijerijstraat 1 | 5461 HK Veghel
T 0413 337 776
E info@marathonworld.nl

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag: 09.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 uur tot 16.00 uur

Reisspecialist Marathonworld

Mijn naam is Nicky Coppens en ik ben sinds 2021 werkzaam bij Marathonworld. Met veel plezier zal ik jouw marathonreis van A tot Z samenstellen, door het gegarandeerde startbewijs, vervoer, accommodatie en transfers te regelen. Jij hoeft je alleen maar te focussen op het trainen van de marathon. Onze quote is daarom ook: ‘Jij loopt de marathon, wij regelen de rest’.

Ervaar zelf de kick en het euforische gevoel bij het bereiken van de finishlijn! Ga jij mee met ons op avontuur naar de marathon van je dromen?

Partners

Hardlopen.nl

Hardlopen.nl is hét startpunt voor elke hardloper. Wat jouw doel ook is. Als grootste hardloopclub van Nederland helpen wij om de volgende stap te zetten. Wij helpen je om succesvol, blessurevrij en met veel plezier hard te lopen. Bij onze club vind je inspiratie, motivatie en begeleiding voor jouw persoonlijke doel. Ben je aan het trainen voor een buitenlandse (halve) marathon? Lees dan onze populairste over de marathon en halve marathon.

Dennis Licht

Mijn naam is Dennis Licht, ex-topsporter en meervoudig Nederlands Kampioen hardlopen. ik beschouw mijn tijd op de 5000m van 13.23.00 als mijn beste prestatie. Maar ik ben ook ontzettend trots op mijn vele deelnames aan Europese- en Wereldkampioen Atletiek.

Onlangs de beperkte aantal keren die ik nu nog kan trainen ben ik nog steeds actief als hardloper. Onlangs mocht ik als lid van ASICS Frontrunner mijn marathondebuut maken in Parijs, waar ik een mooie tijd van 2:30:48 liep. Een unieke ervaring.

Hardlopen is mijn passie die ik nog bijna dagelijks beoefen. Na mijn eigen actieve loopbaan steek ik mijn tijd in het motiveren en inspireren van anderen om in bewegen te komen en te stimuleren tot een gezonde leefstijl. En dat is ook mijn bedrijfsmissie geworden.

In 2016 ben ik gestopt als topsporter en ben ik nu trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf dat gevestigd is gezondheidscentrum Jean Monnetpark in Apeldoorn. Daarnaast werk ik enkele uren in de week als Marketingmanager bij Teffinside en ben ik Co-commentator Loopsport en Atletiek bij Omroep Gelderland. Zo doe ik o.a. verslag van de Zevenheuvelenloop, Montferlandrun, Midwintermarathon en de Stevensloop.

Ik bied verschillende diensten aan, zoals: personal training voor particulieren; loop- en vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven; workshops & clinics voor sportverenigingen, loopgroepen; presentaties en meer.

Dat doe ik allemaal niet alleen, dat doe ik samen met een aantal experts in bewegen, atletiek, fysiotherapie, voeding, slaap en geestelijke ontwikkeling. Onlangs heb ik met een van de partners, Isokin Training & Therapie, een Running Academy opgericht.

Wil je meer weten over wie ik ben, wat ik doe? Neem eens gerust een kijkje op mijn website.

Dennis Licht | Running, Coaching & Adviezen

W www.dennislicht.nl
E
 info@dennislicht.nl
T +31(0)6-38461345
Insta @dennislicht

Jeroen van den Nieuwelaar – Activations

Het lopen van de marathon is een ultieme beleving. Maar dan moet je het wel goed aanpakken.

Helaas raakt 20% van de marathonlopers geblesseerd in de voorbereiding waardoor ze niet kunnen deelnemen. 50% van alle marathonlopers loopt met pijnstillers, de helft! Dat is toch niet wat je wilt? Je wilt een mooie prestatie neerzetten en onderweg genieten van de wedstrijd. Met mijn programma’s bereid ik je voor op de ultieme marathon.

Mijn naam is Jeroen van den Nieuwelaar. Ik coach gemotiveerde hardlopers naar succesvolle deelname aan wedstrijden zodat ze blessurevrij en topfit aan de start staan. Met een unieke combinatie van effectief trainen, gezonde voeding en een positieve mindset kan iedereen optimaal presteren.

Ben jij er klaar voor om beter te presteren?

Kijk op mijn website om mee te doen aan de gratis Blessurevrij Hardlopen Challenge.

www.activations.nl
info@activations.nl
T +31(0)6-28137790

De Keien Atletiek

Landelijk en in de regio Uden is De Keien Atletiek, opgericht 8 november 1960, een begrip. Met meer dan 600 leden behoort De Keien Atletiek bovendien tot één van de grootste sportverenigingen van Uden. De Keien Atletiek beschikt over een volwaardige topaccommodatie waar atleten graag komen: Stadion De Kuip gelegen aan de Sportlaan 2 te Uden. Stadion De Kuip wordt beheerd door Stichting De Kuip en De Keien Atletiek is de hoofdgebruiker van deze mooi gelegen prachtige accommodatie.

Jaarlijks worden er door of in samenwerking met De Keien Atletiek evenementen georganiseerd. Elke wedstrijd kent een deelname van enige honderden atleten. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Keienloop, Start to Run (2 x per jaar), sportdagen en diverse crosscircuits in het winterseizoen buiten het stadion.

W www.dekeienatletiek.nl 
E info@dekeienatletiek.nl
T +31(0)413-264191

Runshop Greg van Hest

Runshop Greg van Hest en Ad van Hest

Runshop Greg van Hest wordt gerund door runners en is in de omgeving Tilburg een bekend begrip. Zo staat oud Olympisch marathonloper én eigenaar, Greg van Hest, zelf vijf dagen per week in de zaak. Men weet er van wanten en kunnen hardlopers op elk vlak adviseren. Dat kan voor het kiezen voor de juiste schoen door middel van een loopanalyse, als wel het adviseren wat te doen met voeding voor tijdens en na de marathon, of je op weg te helpen met tips in je trainingsopbouw naar je persoonlijke doel.

Bij Runshop Greg van Hest ben je in handen van ervaringsdeskundigen die van wanten weten, mensen met een enorme passie voor het hardlopen! Naast Greg staat vader Ad van Hest voormalig marathonloper, echtgenote Femke van Hest marathonloopster, Bram Geerts podotherapeut in opleiding en Rowan van der Wolf recreatief hardloper in de winkel, om je zo goed mogelijk te helpen en te adviseren! Elke lopende klant is bij Runshop Greg van Hest belangrijk en van harte welkom.

www.runshopgregvanhest.nl
E info@runshopgregvanhest.nl  
T +31(0)13-5770688

Let's keep in touch!

Klik hier!