Marathonworld

Meet our team

Per 1 november 2016 bieden wij marathonreizen aan onder een nieuwe naam: Marathonworld. Met trots kunnen wij zeggen dat we al 33 jaar een vaste touroperator zijn van de New York City Marathon. Sinds 1986 zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van marathonreizen over de gehele wereld. Marathonworld bestaat uit een deskundig team van reisspecialisten die bekend zijn met het lopen van marathons. Tevens stellen wij de reizen met de grootste zorg samen door samen te werken met betrouwbare luchtvaartmaatschappijen en hoteliers en zijn wij aangesloten bij SGR, ANVR en het calamiteitenfonds. Wij werken samen met bekende partners in de marathonwereld. Wij zullen jou gezamenlijk begeleiden om jouw doel te behalen: de finish van de marathon! Graag stellen wij het team van Marathonworld aan jou voor.

A
 Meijerijstraat 1 | 5461 HK Veghel
T 0413 337 776
E info@marathonworld.nl

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag: 09.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 uur tot 16.00 uur

Reisspecialist Marathonworld
Reisspecialist Marathonworld

Mijn naam is Ingrid van den Boomen en sinds 2008 werkzaam bij Marathonworld. De laatste jaren heb ik verschillende marathons gelopen, waaronder de indrukwekkende New York City Marathon. Voor jou zal ik voor, tijdens en na de marathon het vaste aanspreekpunt zijn. Inhoudelijk kan ik advies geven en vertellen wat je allemaal gaat beleven. Jaarlijks begeleid ik dan ook met veel plezier de New York City Marathon.

Ik zal met de grootste zorg jouw marathonreis samenstellen door de vluchten, hotels, startbewijzen en transfers te regelen. Geen verre marathon, maar gaat je keuze uit naar een halve marathon of een marathon dichtbij huis? Ik regel voor jou de reis en het startbewijs en laat je ook weten waar de leuke hotspots zijn van de stad waar jij wilt gaan lopen. Dus aarzel niet en ervaar het gevoel van het bereiken van de finish, ik kan je zeggen: ‘het voelt fantastisch’!

Graag stel ik twee bedrijven aan je voor waar wij een goede samenwerking mee hebben. Zij bereiden jou stapsgewijs voor op de marathon door trainingsschema’s samen te stellen. Gezamenlijk gaan we voor één doel: de marathon op een goede en gezonde manier volbrengen!

Runshop Greg van Hest
Runshop Greg van Hest en Ad van Hest

Runshop Greg van Hest wordt gerund door runners en is in de omgeving Tilburg een bekend begrip. Zo staat oud Olympisch marathonloper én eigenaar, Greg van Hest, zelf vijf dagen per week in de zaak. Men weet er van wanten en kunnen hardlopers op elk vlak adviseren. Dat kan voor het kiezen voor de juiste schoen door middel van een loopanalyse, als wel het adviseren wat te doen met voeding voor tijdens en na de marathon, of je op weg te helpen met tips in je trainingsopbouw naar je persoonlijke doel.

Bij Runshop Greg van Hest ben je in handen van ervaringsdeskundigen die van wanten weten, mensen met een enorme passie voor het hardlopen! Naast Greg staat vader Ad van Hest voormalig marathonloper, echtgenote Femke van Hest marathonloopster, Bram Geerts podotherapeut in opleiding en Rowan van der Wolf recreatief hardloper in de winkel, om je zo goed mogelijk te helpen en te adviseren! Elke lopende klant is bij Runshop Greg van Hest belangrijk en van harte welkom.

www.runshopgregvanhest.nl
013 577 0688
A Wilhelminapark 43 | 5041 EC Tilburg

Jeroen van den Nieuwelaar – Activations

Het lopen van de marathon is een ultieme beleving. Maar dan moet je het wel goed aanpakken.

Helaas raakt 20% van de marathonlopers geblesseerd in de voorbereiding waardoor ze niet kunnen deelnemen. 50% van alle marathonlopers loopt met pijnstillers, de helft! Dat is toch niet wat je wilt? Je wilt een mooie prestatie neerzetten en onderweg genieten van de wedstrijd. Met mijn programma’s bereid ik je voor op de ultieme marathon.

Mijn naam is Jeroen van den Nieuwelaar. Ik coach gemotiveerde hardlopers naar succesvolle deelname aan wedstrijden zodat ze blessurevrij en topfit aan de start staan. Met een unieke combinatie van effectief trainen, gezonde voeding en een positieve mindset kan iedereen optimaal presteren.

Ben jij er klaar voor om beter te presteren?

Kijk op mijn website om mee te doen aan de gratis Blessurevrij Hardlopen Challenge.

www.activations.nl
T 0628137790
info@activations.nl

PK Runningshop

PK Runningshop Dodewaard

PK Runningshop is de toonaangevende hardloop- en wandelspeciaalzaak in de omgeving Nijmegen. Op 400m² winkeloppervlak (waaronder 2 testbanen van 35m lang) tref je een breed assortiment wandel- en hardloopartikelen aan. Vooral voor een deskundig advies op maat ga je naar PK, bijvoorbeeld voor een antwoord op de volgende vragen: Welke schoenen zijn voor mij de juiste? Hoe bouw ik m’n trainingen op, op weg naar m’n eerste marathon? Hoe zit het met het gebruik van sportvoeding in de aanloop naar en tijdens de marathon? En hoe met voeding in het algemeen, als ik in training ben voor de marathon?

Winkelcoördinator Erik Sanders (zijn toptijd op de marathon is 2.19) kan je uit eigen ervaring alles vertellen over je voorbereiding op de marathon, en je van uitgebreid advies voorzien. Maar ook zijn collega’s kunnen je uit eigen ervaring vertellen over alles waar je vóór en tijdens de marathon mee te maken kunt krijgen. Er bestaat zelfs een mogelijkheid om een trainingsschema op maat te laten maken.
In de eerste plaats is PK dé plek om je hardloopschoenen te laten aanmeten. Ga niet zomaar trainen op een paar schoenen, maar stel samen met de adviseur van PK vast welke schoenen het beste bij jouw voettype en loopstijl passen. Daarmee verklein je de kans op blessures aanzienlijk en vergroot je juist het plezier bij (het trainen voor) de marathon. Elke lopende klant is bij PK Runningshop belangrijk en van harte welkom.

W www.pkrunningshop.nl
0488 480 350
A Dalwagen 43 | 6669 CB Dodewaard

Let's keep in touch!

Klik hier!