Activations: Blessurevrij en topfit aan de start!

Zo sta je blessurevrij en topfit aan de start van de New York Marathon!

Stel jezelf eens voor dat je tussen duizenden hardlopers staat. Wachtend op het startschot. Klaar voor de skyline van New York met haar miljoenen enthousiaste toeschouwers. Hoe zou dat voelen?

De New York Marathon is de meest ultieme sportbeleving die er bestaat. Maar je kunt hier alleen van genieten als je blessurevrij en topfit bent.

Helaas raakt 1 op de 5 lopers geblesseerd voor de marathon. De helft van de marathonlopers slikt pijnstillers. Dat is toch niet hoe jouw droomrace eruit ziet?

In 2018 kwam mijn droom uit. Zes maanden lang heb ik een select groepje lopers gecoacht naar New York. Met als resultaat: effectieve trainingen, gezonde voeding, beter herstellen, positieve mindset en gezonde leefstijl.
Deelnemers werden fitter, kregen meer energie, werden effectiever op hun werk en voelden zich sterk. Met mijn methode train je zoveel als nodig, niet zoveel als mogelijk is. Waardoor je beter herstelt en de motivatie hoog blijft.

Deelnemers kwamen vanuit het hele land. Met maar 1 doel: zo fit mogelijk zijn voor de New York Marathon. Want, hoe fitter je bent, hoe beter je presteert en hoe meer je geniet.

Ook als je geen snelle tijden loopt. Juist dan staat genieten bovenaan.

En dat gebeurde ook. Mijn deelnemers hebben een fantastische wedstrijd gelopen. Ze genoten van iedere stap. Geen man met de hamer, geen blessures. Vol emotie over de finish in hun gedroomde eindtijd. Dat biertje op Times Square na afloop smaakte heerlijk.

En dat gun ik jou ook. Ik coach ambitieuze hardlopers naar succesvolle deelname aan wedstrijden. In 2019 coach ik wederom een selecte groep hardlopers naar hun ultieme marathondroom. Looptempo is ondergeschikt. Motivatie en gedrevenheid zijn veel belangrijker. Met de juiste voorbereiding sta jij gegarandeerd topfit en blessurevrij aan de start.

Een van mijn deelnemers zei treffend: “ik ben blij dat ik een coach had en geen trainer. Het hele New York avontuur heeft ontzettend veel voor mij betekend. Niet alleen als hardloper, maar ook als ondernemer en moeder.”

Ben jij écht gemotiveerd en wil je de best mogelijke voorbereiding hebben? Mail me dan op info@activations.nl

 

Groeten,

Jeroen van den Nieuwelaar

W www.activations.nl
E info@activations.nl
T 0628137790


Let's keep in touch!

Klik hier!