Kalender

Alle evenementen

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Valencia Halve Marathon 2020

25 oktober 2020

Wil jij deelnemen aan de 30e editie van de halve marathon van Valencia? Dit is je kans! De Valencia Halve Marathon is onderdeel van de SuperHalfs! De SuperHalfs bestaat uit een reeks van 5 verschillende halve marathons binnen Europa waaronder: Valencia, Praag, Kopenhagen, Cardiff en Lissabon. Ideaal qua loop- als reisafstand, om een stedentrip te combineren met een hardloopwedstrijd!

De halve marathon van Valencia vind plaats op zondag 25 oktober 2020.

De Valencia Halve Marathon bieden wij dit jaar voor het eerst aan. Het arrangement is op basis van eigen vervoer. Wij kunnen optioneel een vlucht en transfer voor je reserveren van de luchthaven naar het hotel (en v.v.) en leuke excursies. De 4-daagse hardloopreis op de website bevat 3 nachten verblijf in Valencia, maar is volledig naar wens aan te passen. Indien je graag een korter of langer verblijf wenst bekijken wij graag de mogelijkheden en brengen wij vrijblijvend een offerte uit.

De vluchten zitten nog niet in het arrangement erbij. Op dit moment kunnen wij alleen een rechtstreekse vlucht met KLM vanaf Amsterdam aanbieden. We kunnen op een later moment andere vluchten en transfers voor erbij reserveren (eventueel ook vanaf Eindhoven).

Klik hier voor meer informatie, prijzen en boekingen.

Gegevens

Datum:
25 oktober 2020
Site:
https://www.superhalfs.com/events/valencia/

Organisator

Superhalfs

Locatie

Valencia
Valencia, Spanje + Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let's keep in touch!

Klik hier!