Kalender

Alle evenementen

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Survivalrun Beltrum

8 januari 2017

De Stichting Survival Beltrum tekent op zondag 8 januari 2017 voor de organisatie van alweer de 28e Strijd tegen de Elementen, een survivalrun gehouden onder auspicien van de Survivalrun Bond Nederland. Deelname is mogelijk in verschillende afstanden.

De wedstrijdlopers leggen ongeveer 23 kilometer af en komen op hun route ongeveer 60 hindernissen tegen. De klassering telt mee voor het LSR-circuit (vroegere TSC). Deze categorie bestaat uit de elite van de Survivalsport en zijn herkenbaar aan de zwarte shirts met de startnummers 1 tot en met 100.
Deze atleten lopen in wedstrijdverband de zwaarste categorie.

Recreanten kunnen eveneens de hele of de halve afstand (run) lopen.
De halve run is ongeveer dertien kilometer lang en in het parcours zijn ongeveer 40 hindernissen opgenomen. De halve run is naast individueel ook als een vier-persoons-groepsrun te lopen. Voor de Hele run hebben we een naast de individuele optie ook de optie om gezamenlijk als koppel de langste afstand te lopen. De deelnemers in de koppel- en groepsrun mogen elkaar onder voorwaarden helpen in de hindernis.
Ook voor de jeugd van 8 tot en met 14 jaar is een parcours uitgezet. Deze is circa 6,5 kilometer lang en telt ongeveer twintig hindernissen.

 

Gegevens

Datum:
8 januari 2017

Locatie

Beltrum, Gelderland Nederland + Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let's keep in touch!

Klik hier!