Kalender

Alle evenementen

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Bank of America Chicago Marathon 2021

10 oktober 2021

De Bank of America Chicago Marathon is onderdeel van de Abbott World Marathon Majors (AbbottWMM), een serie van de zes grootste marathons ter wereld. Abbott WMM bestaat uit: Tokyo Marathon, Boston Marathon, Virgin Money London Marathon, BMW BERLIN-MARATHON, Bank of America Chicago Marathon en TCS New York City Marathon.

Ervaar het uitbundige Amerikaanse publiek… Loop een mooie tijd op het snelle parcours… Voel de magie van de marathon… Deel jouw internationale ervaring met andere lopers en leer Chicago kennen tijdens de 42,195 kilometers die je aflegt in de Bank of America Chicago Marathon! Wil jij dat euforische gevoel ervaren? Ga dan met ons mee om op 10 oktober 2021 deze geweldige marathon te lopen!

Wij vinden het erg belangrijk dat jouw marathonreis goed op jouw wensen aansluit zodat jij je volledig kunt concentreren op het lopen van de marathon. Iedereen doet dat op zijn / haar eigen manier. De één deelt zijn voorbereiding graag met medereizigers, de ander is liever meer op zichzelf. Daarom kan je bij Marathonworld kiezen om een compleet arrangement af te nemen en aansluit bij de groep, of individueel reist. Ook als je individueel reist kan je bij bepaalde (groeps)activiteiten aansluiten.

Klik hier voor meer informatie, prijzen en boekingen.

Gegevens

Datum:
10 oktober 2021
Site:
https://www.chicagomarathon.com/

Organisator

Bank of America Chicago Marathon

Locatie

Chicago
Chicago, Verenigde Staten + Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let's keep in touch!

Klik hier!