Zaterdag 12 mei | Run your heart out!

Over een paar maanden is het dan zo ver; de marathon waar je al zolang naar uitkijkt! Om jou te helpen met de perfecte voorbereiding organiseert Marathonworld op 12 mei in samenwerking met Activations een exclusief hardloopevent: Run your heart out! Als jij meegaat met één van onze marathonreizen bieden we jou de kans om kosteloos deel te nemen aan dit event. Daarnaast mag je je hardloopmaatjes, familie en/of kennissen gratis meenemen (Max. 2 per persoon). Volg een interessante lezing over hardlopen op hartslag met aansluitend een interactieve clinic. Met een hartslagmeter weet je zeker dat je goed traint. De meeste hardlopers hebben echter geen idee hoe ze met een hartslagmeter om moeten gaan. Tijdens de clinic gaan we hiermee aan de slag. In deze video vertelt Jeroen je er meer over. Win daarnaast advies in van een sportfysiotherapeut en krijg alle ins en outs over de verschillende marathon bestemmingen van Marathonworld. Meld je snel aan!

Ben jij een fanatieke hardloper die dit evenement niet wil missen, maar heb jij dit jaar nog geen marathonreis bij ons geboekt? Voor slechts 20 euro (incl. twee consumpties) ben jij verzekerd van een plek bij onze eventlocatie ‘Atletiekvereniging de Keien’ in Uden.

Programma

12.45: Ontvangst
13.00: Bestemmingen Marathonworld
13.30: Hoe voorkom en herken je een blessure?
14.15: Hardlopen op hartslag
15.15: Clinic: hardlopen met hartslagmeter
16.15: Einde

Introductie gastsprekers

Jeroen van den Nieuwelaar
Jeroen is eigenaar van Activations en organiseert samen met Marathonworld dit event. Hij is leefstijlcoach en leert sporters hoe ze door middel van training, voeding en mentale coaching optimaal presteren. Zijn passies zijn duursport, training en gezondheid. Op 12 mei vertelt hij jou alles over het hardlopen op hartslag!

Jeffrey Jansen
Jeffrey is eigenaar van Jansen Sport Fysiotherapie. Hij adviseert vanuit zijn expertise hoe je als hardloper blessures kunt voorkomen en herkennen. Tevens vertelt hij wat je tegen blessures kan doen. Onmisbare informatie voor jou als hardloper!

Ingrid van den Boomen
Ingrid is sinds 2008 werkzaam als reisspecialist bij Marathonworld. De laatste jaren heeft ze verschillende marathons gelopen, waaronder de indrukwekkende New York City Marathon! Vanuit haar eigen ervaring kan ze al jouw marathon vragen beantwoorden. Tevens geeft ze meer informatie over de verschillende bestemmingen van Marathonworld.

Je kunt je aanmelden via deze link! See you!


Let's keep in touch!

Klik hier!