Welke marathon wil jij lopen?

Laat het ons weten

Jij loopt de marathon, wij regelen de rest!

Heb jij een marathon voor ogen die wij nog niet aanbieden? Wil je geen verre marathon maar een dichtbij huis of juist een halve marathon lopen? Neem dan contact met ons op.

Marathonworld bestaat uit een deskundig team van reisspecialisten die bekend zijn met het lopen van (halve) marathons. Wij kijken graag naar de mogelijkheden zodat we jouw droom kunnen waarmaken. Met veel plezier zullen wij jouw marathonreis van A tot Z samenstellen zodat jij nergens meer aan hoeft te denken. Een volledige marathonreis waarbij wij jouw vlucht, transfers, accommodatie en uiteraard dat gegarandeerde startbewijs regelen.


Wat heeft Marathonworld jou te bieden?

> GOED VERZORGDE REIS
> GEGARANDEERD STARTBEWIJS
> HOTEL MET CENTRALE LIGGING
> MOGELIJKHEID EIGEN VERVOER / MET VLUCHT
> BIJBOEKEN VAN EXCURSIES
> AANGEPASTE PAKKETTEN (OP MAAT) MOGELIJK
> KORTING VOOR SUPPORTERS
> SPECIALE BLESSUREVERZEKERING (OPTIONEEL AF TE SLUITEN)


Reis- en/of annuleringsverzekering met blessuredekking

Het is mogelijk om bij deze marathonreis een reis- en/of annuleringsverzekering met blessuredekking af te sluiten. De kosten hiervoor zijn 6,5% van de reissom plus de poliskosten à € 4,50.


Heb je het boekingsformulier of het contactformulier ingevuld? Wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Voor vragen neem gerust telefonisch contact met ons op via 0413 337 776.

Accommodaties

Voor jouw marathonreis zullen wij een geschikte accommodatie zoeken die bij jouw wensen aansluit. Laat ons weten waar wij rekening mee mogen houden zodat wij een mooi reisvoorstel kunnen maken. Uiteraard zullen we altijd de beoordeling en kwaliteit van de accommodatie controleren.

Vlucht

Optioneel kunnen wij een vlucht reserveren voor jouw marathonreis. Wij beschikken over de mogelijkheid om diverse luchthavens en airlines aan te bieden die bij jouw wensen past.

FlixBus

De FlixBus is een voordelig vervoersmogelijkheid waarmee je vanaf diverse opstapplaatsen in Nederland naar andere steden kunt reizen. De FlixBus beschikt over de hoogste comfort-, veiligheids- en milieustandaarden en biedt een duurzaam en comfortabel alternatief voor individueel vervoer.

Trein

Met de internationale trein reis je vanaf Amsterdam Centraal of andere stad in Nederland gemakkelijk naar het buitenland. Deze manier van reizen wordt steeds populairder. Je komt meteen aan in het centrum van de stad, hebt veel comfort en ondervindt geen parkeerproblemen. Hoe eerder de treinreis wordt gereserveerd, hoe lager het tarief.

Welke (halve) marathon wil jij lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Let's keep in touch!

Klik hier!