‘Marathon Night’ was een succes!

Afgelopen vrijdagavond (27 januari) organiseerde we in samenwerking met onze partner Runshop Greg van Hest een Marathon Night. Deze avond stond in het teken van de klassieke afstand 42.195 meter, zowel qua voorbereiding, materiaal als voeding. Er waren ruim 45 marathonlopers en marathonloopsters aanwezig. Wij kijken terug op een geslaagde Marathon Night.

De volgende sprekers waren aan het woord:

> Olympia-ganger Greg van Hest (Sydney-2000)
Bracht het optimaal presteren in beeld gekoppeld aan trainingen en tijden.

> Marathonloper en trainer Harrie Wijnans
Gaf uitleg over het hoe en wat in het kader van de groepstrainingen richting een voorjaarsmarathon.

> Marathonloopster Femke van Hest-Klous (Rotterdam-Eindhoven-NYCM)
Gaf een presentatie over het nadrukkelijk op zoek gaan naar het beste voedingspatroon zowel in de voorbereiding als op de Marathon-dag zelf.

> Fysiotherapeut Stijn Van der Burgt
Adviseerde vanuit zijn expertise hoe je blessures kunt voorkomen.

> Reisspecialist Marathonworld Ingrid van den Boomen
Gaf een presentatie over de aankomende marathonreizen: de Marathon van Barcelona (12 maart) en Rome (2 april) en staat uitgebreid stil bij meest beroemde stadsmarathon New York City op 5 november.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de presentaties? op de tijdlijn van onze Facebookpagina zijn berichten gepost van de presentaties van de sprekers. We hebben deze avond gebruik gemaakt van Facebook ‘live’ mogelijkheden. Wil je graag een Marathon Night bijwonen? Laat het ons weten en vul het contactformulier in.

Klanten marathon night

 


Let's keep in touch!

Klik hier!