Ingrid: ABBOTT World Marathon majors

Mijn naam is Ingrid van den Boomen en sinds 2008 werkzaam als reisspecialist bij Marathonworld. De laatste jaren heb ik verschillende marathons gelopen, waaronder de indrukwekkende New York City Marathon. Jaarlijks worden er wereldwijd duizenden marathons georganiseerd. De grootste marathons die op de bucketlist van veel lopers voorkomen zijn toch wel die van de Abbott World Marathon Majors. Het betreft 6 jaarlijks terugkerende marathons en wel in de wereldsteden: Tokyo, Boston, Londen, Berlijn, Chicago en New York City.

abbott world marathon majors

Six Star Finishers

Voor de meeste hardlopers is het behalen van één of twee Major Marathons al een droom die uitkomt. Voor grootste fanatiekelingen heb ik een andere uitdaging… Als je in alle 6 de steden van de Abbott World Marathon Marjors de finish hebt gehaald wordt je een “Six Start Finisher”. Voor deze prestatie krijg je een bijzondere beloning: een gepersonaliseerd Six Start Finisher certificaat en een Six Star Finisher medaille.

Startbewijzen

Het verkrijgen van de felbegeerde startbewijzen voor de Abbott World Marathon Majors is niet altijd even makkelijk. Zo moet je jezelf voor Boston eerst kwalificeren in een andere marathon voordat je mag deelnemen. De kwalificatie-eisen zijn per leeftijdscategorie verschillend. Voor de New York City Marathon heeft Marathonworld reeds 30 jaar startbewijzen in een pakket. In 2018 zullen hier ook andere Majors aan toe worden gevoegd.

Reizen naar de Abbott World Marathon Majors

Een goede voorbereiding is het halve werk… het uitlopen van een marathon is al een uitdaging op zich. Ik heb ervaring met het lopen van internationale marathons en weet precies wat er nodig is om jezelf goed op de marathon voor te bereiden. Daarnaast werk ik op een reisburo en adviseer ik dagelijks mensen op het gebied van reizen. Voor tips en adviezen over marathonreizen kan je altijd bij mij terecht. Met het team van Marathonworld stel ik complete pakketten samen zodat jij je alleen maar hoeft te richten op jouw doel: het uitlopen van de marathon! Neem gerust contact met mij op, want ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden.


Let's keep in touch!

Klik hier!