Michelle: Besmet met het hardloopvirus?!

Nooit gedacht dat ik (als voormalig anti hardloper) hiermee besmet kon raken. Nooit gedacht dat ik uberhaupt zou gaan hardlopen…

Hoe het dan toch zover is gekomen…?

Ik ben Michelle, de vrouw van Ivo en moeder van 2 (meestal) hele lieve kinderen. Altijd druk in de weer en op zoek naar nieuwe uitdagingen als mede-eigenaar van het reisbedrijf Travelcenter de Wit.

Het is inmiddels meer dan 4 jaar geleden dat wij Krooder Reizen overgenomen hebben; een reisbureau in het Brabantse Uden met als specialisatie onder andere Marathonreizen. Initieel ging het ons puur om het reisbureau dat zij hadden. Dat ik ooit zo in de ban zou raken van de marathonreizen die zij organiseerde onder de naam ‘Krooder Sports & Events’ had ik nooit gedacht.

Een marathon lopen, ik ben toch niet gek…

Los van het feit dat ik geen ‘stadsmens’ ben heeft New York heeft me wel altijd ontzettend getrokken. Na het rebranden van Krooder Sport & Events naar Marathonworld.nl greep ik in 2016 mijn kans om voor de 2e keer deze geweldige metropool te bezoeken en mee te gaan op onze jaarlijkse marathonreis. Neeeee, natuurlijk niet om de marathon zelf te lopen! Ik ben toch niet gek… Ik neem genoegen met het beleven van de marathon en de sfeer eromheen. Onze marathonspecialist Ingrid gaat samen met Ad van Hest mee als begeleiding op de reis dus ik denk rustig te gaan bekijken hoe het er allemaal aan toe gaat en vooral van de stad te gaan genieten.

Bike Tour New York - New York Marathon - Marathonworld

MARATHONDAY

Rustig? Forget it! Wauw, wat een ervaring! Ik leef mee, moedig aan, schreeuw de longen uit mijn lijf en zorg natuurlijk ook voor alle supporters bij het Meet & Greet Point tijdens de marathon. Meteen voel ik het; dit evenement wil ik nooit meer missen!

Ik maak mijn man Ivo enthousiast en hij begint vrijwel meteen na de reis te trainen om in 2017 zelf aan de start te staan van de meest indrukwekkende marathon ter wereld. Ik ook? Nee joh! Ik ben heel blessuregevoelig dat gaat me nooit lukken… Natuurlijk ga ik wel weer mee om dit keer nog harder mee te leven, aan te moedigen en te schreeuwen, mijn eigen man staat immers aan de start. En ja, ook de zenuwen gieren door mijn lijf. Wat een ervaring.

Ik ben dus wel gek ?

Weer terug in Nederland ga ik zelf het trainen ook maar eens oppakken. Natuurlijk nog steeds heel blessuregevoelig maar de motivatie is groot. Met veel oefeningen en een rustige opbouw van de trainingen hoop ik heel stiekem ooit een keer de (New York) marathon de kunnen lopen…

Of dat me gaat lukken? JAZEKER! Inmiddels zijn we een jaar verder en staat mijn NEW YORK MARATHON gepland! November 2019 is het zover! Dankzij de goede begeleiding van mijn loopcoach Jeroen van den Nieuwelaar loop ik inmiddels heel wat kilometers in de week en staat eind maart mijn eerste halve marathon gepland. Aan mijn motivatie en discipline zal het niet liggen. En ach… Anders blijf ik mijn hardloopvirus verder ontwikkelen door het aanbieden van steeds meer marathonreizen! Dit jaar gaan we van start met Chicago, Berlijn, New York, Valencia en de Artic Marathon. Hoe gaaf is dat?


Let's keep in touch!

Klik hier!