DNAisyou | Beter presteren met hardlopen!

Als hardloper ben je natuurlijk altijd bezig met het verbeteren van jouw hardloopprestaties. In samenwerking met DNAisyou biedt Marathonworld de DNA-kit van DNAisyou aan! DNAisyou geeft jou wetenschappelijk inzicht in jezelf en voorziet je van een persoonlijk adviesrapport wat letterlijk op je lijf is geschreven. Dus wil jij het beste uit jezelf halen op gebied van voeding en sport? Bestel dan de DNA-kit nu in plaats van EUR 299,- voor maar EUR 199,-! Voor deze prijs ontvang je een DNA-test ‘afvallen’ én een DNA-test ‘hardlopen’, deze rapporten zijn onderdeel van de combinatie voeding en sport.

Hoe werkt het?
Het is heel simpel. Tenminste, voor jou dan. DNAisyou stuurt je een DNA-kit op. Jij verzamelt je DNA uit je mond en stuurt het in de antwoordenvelop aan DNAisyou terug. Zij ontcijferen jouw DNA en sturen je vervolgens een gericht advies. Je ontvangt hiervoor een inlogcode waarmee je in hun beveiligde portal al jouw onderzoeksresultaten kunt inzien.

Wat is volgens jouw DNA de beste manier van eten?

Ontvang met jouw DNA-analyse een persoonlijk advies om succesvol en blijvend gewicht te verliezen en krijg antwoord op vragen als:

 • Heb ik een gezond gewicht?
 • Heb ik een genetische aanleg voor overgewicht?
 • Uit hoeveel calorieën bestaat mijn dagelijkse energiebehoefte?
 • Wat is volgens mijn DNA de juiste verhouding van mijn macronutriënten (vetten, eiwitten en koolhydraten)?
 • Wat is mijn genetische aanleg voor micronutriënten (vitaminen en mineralen)?
 • En welke vitaminen en mineralen verdienen extra aandacht om beter af te vallen?
 • Heb ik een genetische aanleg voor overgewicht en zo, wat kan ik hieraan doen?
 • Wat voor lichaamsbeweging kan ik op basis van mijn DNA het beste doen om het afvallen te bevorderen?

Wat is volgens jouw DNA de beste manier van sporten?

Aan de hand van deze DNA-analyse krijg je antwoord op vragen als: 

 • Wat is mijn genetische aanleg voor mijn VO2max en anaerobe drempel?
 • Met welke trainingen kan ik mijn VO2max en anaerobe drempel verhogen?
 • Voor welke spiervezels in mijn spieren heb ik volgens mijn DNA het meeste aanleg en wat betekent dit voor mijn trainingen?
 • Heb ik een genetische aanleg voor een risico op peesblessures?
 • Hoe kan ik blessures voorkomen?
 • Heb ik volgens mijn DNA een risico op overmatig trainen en wat kan ik daar aan doen?
 • Hoe haal ik het meeste uit mijn hardlooptraining?

Jouw privacy
DNAisyou hecht veel waarde aan jouw privacy. Je vertrouwt hun immers met een kostbaar bezit: jouw DNA. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat je wilt weten hoe we hier mee omgaan. We vertellen het je graag aan de hand van het bestelproces via deze link.

Bestel nu jouw DNA-kit op www.dnaisyou.nl in plaats van EUR 299,- voor maar EUR 199,- via de volgende kortingscode: Marathonworld2018.


Let's keep in touch!

Klik hier!