Kalender

Alle evenementen

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

oktober 2020

Eindhoven Marathon 2020

11 oktober
Eindhoven Eindhoven, Noord-Brabant Nederland + Google Maps

Loop op zondag 11 oktober 2020 mee met Eindhoven Marathon. Kies voor jouw gewenste afstand! Klik hier voor de website van dit evenement en meer informatie.

Meer weten »

TCS Amsterdam Marathon 2020

18 oktober
Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland Nederland + Google Maps

Loop op zondag 18 oktober 2020 mee met TCS Amsterdam Marathon. Kies voor jouw gewenste afstand! Klik hier voor de website van dit evenement en meer informatie.

Meer weten »

Valencia Halve Marathon 2020

25 oktober
Valencia Valencia, Spanje + Google Maps

Wil jij deelnemen aan de 30e editie van de halve marathon van Valencia? Dit is je kans! De Valencia Halve Marathon is onderdeel van de SuperHalfs! De SuperHalfs bestaat uit een reeks van 5 verschillende halve marathons binnen Europa waaronder: Valencia, Praag, Kopenhagen, Cardiff en Lissabon. Ideaal qua loop- als reisafstand, om een stedentrip te combineren met een hardloopwedstrijd! De halve marathon van Valencia vind plaats op zondag 25 oktober 2020. De Valencia Halve Marathon bieden wij dit jaar voor het…

Meer weten »

november 2020

Berenloop Terschelling Marathon 2020

1 november
Terschelling

Loop op zondag 1 november 2020 mee met Berenloop Terschelling Marathon. Kies voor jouw gewenste afstand! Klik hier voor de website van dit evenement en meer informatie.

Meer weten »

december 2020

Valencia Marathon 2020

6 december

Hardlopen door de historische stad Valencia! Ideaal in combinatie met een stedentrip aan deze populaire stad. Op 6 december vindt voor de 40e keer deze marathon plaats én jij kan aan de start staan! Je loopt door de oude straatjes van Valencia en onderweg word je aangemoedigd door de vele supporters die langs de route staan. Uiteraard ontbreken de gezellige muziekbandjes niet. Kortom: volop genieten! De prijzen voor deze reis inclusief dat felbegeerde startbewijs staan hieronder in de tabel beschreven.…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Let's keep in touch!

Klik hier!